Samsungin patentti esittelee uudenlaisen kaksinäyttöisen avautuvan älypuhelimen

Samsungilta odotetaan vihdoin ensi vuonna Galaxy X:nä ainakin ennakkohuhuissa tunnetun uudenlaisen älypuhelimen julkistusta. Varsinaisella taipuvalla näytöllä varustetun älypuhelimen sijaan Galaxy X:stä odotetaan taittuvarakenteista kahdella näytöllä.

Nyt Samsung hakenut patenttia uudelle laitteelle, jossa on kaksi näyttöä avautuvassa rakenteessa. Toinen näyttöosa taittuu suljettuna toisen päälle flip-suojakuorten tavoin suojaten molemmat näytöt. Asiasta kertoo LetsGoDigital-sivusto.

Patentti ei todennäköisesti esittele Samsungin tulevan laitteen tarkkaa designia, jossa näyttöjen väliin jäävä reunus on pyritty todennäköisesti minimoimaan nyt patentissa nähdyn sijaan. Rakenne voi kuitenkin olla samanlainen ja patentti esitellä muita ratkaisuja, kuten kolmiosaista antennia, jollaisia tällaisen rakenteen älypuhelimessa tarvitaan.

ZTE esitteli hiljattain osittain vastaavan Axon M -laitteen kahdella näytöllä.

Raportoidusti Samsung tulee lanseeraamaan uutuuspuhelimensa hyvin rajatusti, käytännössä vain Etelä-Korean kotimarkkinoillaan samaan tapaan kuin se aikanaan toimi Galaxy Round -mallinsa kanssa. Siinä nähtiin uutena teknologiana ensimmäisen kerran puhelimen reunoille kaartuva näyttö.

Samsungin laitteen mallikoodiksi on paljastunut SM-G888NO. Puhelin saatetaan julkistaa jo vuodenvaihteen jälkeen CES-messuilla tai helmikuun lopulla Mobile World Congressin yhteydessä.