Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Microsoft hylkää myös Band-rannekkeensa?

 

Microsoft on lopettamassa Lumioiden myynnin, mutta loppu on koittamassa näillä näkymin myös Microsoftin Band-aktiivisuusrannekkeiden sarjalle.

– Band 2 näyttää olevan viimeinen linjassa Microsoftin Band -fitness-laitteita – ainakin lyhyellä aikavälillä, ja mahdollisesti ikuisesti, kertoo lähteisiinsä perustuen arvostettu Microsoft-reportteri Mary Jo Foley.

Microsoft aikoo kuitenkin jatkossakin panostaa omaan eri alustoilla toimivaan Microsoft Healthiin. Näin Microsoft on kommentoinut asiaa ZDNetille:”Jatkamme investoimista ja innovoimistaMicrosoft Health -alustaan, joka on avoin kaikille laite- ja sovelluskumppaneille Windows-, iOS- ja Android-laitteilla. Jatkamme myös Microsoft Band 2:n myyntiä ja pysymme syvästi sitoutuneina tukemaan asiakkaitamme ja tutkimaan puettavien laitteiden alaa.”

Microsoftin lausunnon voi lukea tarkoittavan, ettei uusia Band-laitteita olisi tulossa, mutta tätä ei Microsoftilta suostuta vahvistamaan.

Lähteiden mukaan ainakaan tänä vuonna Microsoftilla ei ole suunnitelmia uuden Band-laitteen julkaisusta. Lisäksi Microsoft olisi tietojen mukaan hajottanut joukon, joka yritti saada Windows 10:n toimimaan Bandissa muutama viikko sitten.

Microsoftilla on ollut laatuongelmia Band 2 -rannekkeiden kanssa. Tällä hetkellä laite on Yhdysvalloissa alennusmyynnissä 16. lokakuuta asti.