Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kuvavuoto: Tulevat Amazfit-älykellot GTR 4 ja GTS 4 paljastuivat ensi kerran

Lisää uusia Amazfit-älykelloja tulossa pian.

Amazfitin seuraavat huippuälykellot ovat paljastuneet Gsmarenan julkaisemissa vuotokuvissa. Amazfit GTR 4 ja GTS 4 ovat ominaisuuksiltaan pitkälti samaa kaliiperia, mutta ulkoisesti erilaisia.

Amazfit GTR 4 ja Amazfit GTS 4 ovat seuraajia GTS 3:lle ja GTR 3:lle, jotka teknisesti mitattuna sijoittuvat Amazfitin nykyisen malliston kärkipäähän. Amazfit GTR 4:ssä on pyöreä näyttö, GTS 4:ssä taas neliskanttinen paneeli, ja teknisesti kellot ovat pitkälti samaa maata, ennakkotiedot kertovat.

Amazfit GTS 4:n tyylivaihtoehtoja. Kuva: Gsmarena.

GTR 4:n AMOLED-näyttö on 1,43-tuumainen ja tarkkuus 466 x 466 pikseliä. Sisarmalli GTS 4:ssä AMOLED-paneelin koko taas on peräti 1,75 tuumaa tarkkuuden ollessa 450 x 390 pikseliä. Molemmat tukevat myös aina päällä -toimintoa.

Kaksikossa on alumiininen kellotaulu ja kruunupainike, jonka pyörityseleillä esimerkiksi valikkojen selailu on helppoa. Amazfit GTS 4:stä tiedetään myös paksuus ja paino – 9,9 millimetriä ja rannekkeetta 27 grammaa – sekä värivaihtoehdot, joita ovat musta, ruskea ja ruusukulta.

Amazfit GTS 4:lle saa joko silikonisen tai nailonista valmistetun, GTR 4:lle taas nahkaisen, silikonisen tai nailonisen rannekkeen.

Amazfit GTS 4:n näyttö on neliskanttinen. Kuva: Gsmarena.
Amazfit GTR 4:n paneeli on pyöreä. Kuva: Gsmarena.

Kellotauluja on ennakkotietojen mukaan yli 200 ja tuettuja urheilumuotoja yli 150, joista osan kellot tunnistavat myös automaattisesti. Käytössä on lisäksi kahden taajuuden satelliittiyhteydet sekä uusi 4PD-sensori elintoimintojen tarkkailuun.

Käyttöjärjestelmänä on Amazfitin oma Zepp OS 2.0, ja kaksikossa on myös mikrofoni sekä kaiutin Bluetooth-puheluita tai musiikkitoistoa varten. GTS 4:lle ja GTR 4:lle voi lisäksi ladata joitakin lisäsovelluksia ja pelejä.

Amazfit GTR 4:n käyttöajaksi on paljastunut 12 vuorokautta, sisarmalli GTS 4:n taas seitsemän vuorokautta.

On toistaiseksi epäselvää, milloin Amazfit-uutuudet esitellään virallisesti. Myös hinnat ovat yhä arvailujen varassa.