Video: Koomikko kurvailee katto auki avo-Mersulla kohti kesäteatteria

Imitaattori, näyttelijä, juontaja, koomikko – Jukka Laaksosella on monta roolia ja monta ääntä. Teknavin netti-tv kävi Laaksosen kanssa ajelulla.

Moni varmasti muistaa Laaksosen muun muassa suositusta Se on siinä -ohjelmasta. Kokenut viihdyttäjä on ehtinyt lisäksi muun muassa näytellä Uuno Turhapuro ja Vääpeli Körmy -elokuvissa. Hän on myös tehnyt lukuisia äänirooleja ja -mainoksia – moni automies saattaakin muista Laaksosen esimerkiksi Audi-äänenä.

Pitkään Audilla ajellut Laaksonen ajelee kuitenkin nykyään avo-Mersulla, tarkemmin sanottuna Mercedes-Benz E 350 Cabrioletilla. Auton vuosimalli on 2011.

– Välillä mä laulan autossa. Ja tämä on myös hyvä paikka harjoitella kaikenlaisia ääniä tai perehtyä uuteen tekstiin. Tämä on paikka, jossa saa olla rauhassa, Laaksonen puuhistaan auton ratissa.

Katto auki kehtaa kurvailla muun muassa herran loma-asunnolle Tahkolle, jossa hän myös esiintyy heinäkuussa Tahko Spassa järjestettävässä kesäteatterissa.

– Esitys on nimeltään Finnvitsit. Se on sellainen viihteellinen parituntinen pläjäys, Laaksonen kehaisee ja antaa autossa myös muutaman esimerkin kesäteatterissa nähtävistä hahmoista.