Tänään tv:ssä: Testissä Skoda Superbin tehoversio – "Suorituskyky ei jätä ketään kylmäksi"

Teknavi tv-kauden kuudennessa jaksossa Risto Virtasen testissä nähdään uudistunut Skoda Superb.

Skoda uudisti kesällä Superbin kevyellä faceliftillä ja samalla myös moottorit päivitettiin vastaamaan viimeisiä päästövaatimuksia. Skoda malliston lippulaiva on tunnettu suorastavaan valtavista tiloistaan, mutta autosta löytyy halutessaan myös urheilullista luonnetta sekä varustelun että voimalinjan osalta.

Tällaisen version annoimme myös Risto Virtasen käsittelyyn. Perustaltaan hillityn näköinen auto muuntautuu SportLine-varustelun myötä näyttäväksi kokonaisuudeksi niinkin pienillä muutoksilla kuin ulkonäön mustilla yksityiskohdilla. Urheilulliselle ulkonäölle löytyy vastinetta myös konehuoneen puolelta. Lippulaivamallin 2,0-litrainen turbokone tarjoaa tehoa 200 kW (272 hv), jonka turvin iso perheauto spurttaa sataseen vain 5,6 sekunnissa.

– Tehokkaimmalla moottorivaihtoehdolla Superbin suorituskyky ei jätä kyllä ketään kylmäksi, toteaa Risto Virtanen Superbin tehoversiosta.

Skoda Superbin testin lisäksi kauden kuudennessa jaksossa vierailee lumilautailija Enni Rukajärvi ja Markku Alénin vauhtikäsittelyssä nähdään kahdeksannen sukupolven Porsche 911.

Lue myös:
Tänään tv:ssä: Urheiluautolegenda Porsche 911 rallilegenda Markku Alénin vauhtikäsittelyssä – “Tää on oma rotu”

Teknavin 18. tuotantokauden kuudes jakso esitetään sunnuntaina 27.10. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat ma 28.10. klo 14.00 MTV3 ja su 3.11. klo 14.30 Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.