Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Pete Parkkonen Teknavin vieraskuskina – "Autossa kulkee mukana lähes koko elämä"

Teknavin 19. tv-kauden kuudennessa jaksossa (su 19.4. klo 22.35 MTV3) selvitetään, minkälainen automies on Pete Parkkonen.

Voimaa ja valoa laulaa Pete Parkkonen uusimmalla kappaleellaan, ja niitä todella tarvitaan näinä aikoina. Parkkonen itse tarvitsee lisäksi myös erinomaisia pakkaustaitoja. Tämä käy selväksi, kun laulaja esittelee tavaraa pursuavan Ford Mondeon farkkuhybridin Teknavin juontajalle Joanna Kuvajalle.

– Autossa kulkee mukana lähes mun koko elämä. Kaikki harrastukset ja työt ovat täällä. Squash-kamat on tossa, jääkiekkokamatkin on, keikkavaatteet on tuolla kassissa, kitarakin on tullut mukaan ja lastenistuin, Parkkonen luettelee takakontin sisältöä.

Jaksossa selviää, minkälainen persoona Parkkosesta paljastuu ratin takana, ja millä yllättävällä tavalla laulaja tappaa aikaa pitkillä keikkamatkoilla bändinsä kanssa.

Kauden kuudennessa Teknavissa koeajetaan lisäksi BMW X3:n uusi lataushybridi, ja luvassa on myös kauden nopeusennätys, kun vauhtikaksikon käsittelyssä on 550-hevosvoimainen Bentley Continental GT.

Kuva: Mikko Autio

Teknavin 19. tuotantokauden kuudes jakso esitetään sunnuntaina 19.4. klo 22.35 MTV3-kanavalla.

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.