Teknavi 16/2014: Uudet iPhonet testissä, Caterham-hauskuutta ja isoja maastureita

Teknavin tablet- ja verkkolehden numero 16/2014 on ilmestynyt. Tuoreesta Teknavista löydät muun muassa seuraavat aiheet:

Uudet iPhonet
Testasimme iPhonen 6:n ja iPhonen 6 Plussan ensimmäisenä mediana Suomessa. Testin perusteella kamera on parantunut oleellisesti. Ohuen muotoilun ja akun keston välillä on puolestaan tehty kompromissi. Mutta miltä uudet iLuurit tuntuvat kädessä? Kerromme sen – ja paljon muuta.

Vertailussa isot katumaasturit
Citymaasturien suosion ymmärtää, ne kun taipuvat moneksi. Otimme tuoreen Nissan X-Trailin haastajiksi Hyundai Santa Fen ja Mazda CX-5:n. Mikä kulkine vie voiton aasialaisten jokapaikanhöylien tiukassa kisassa?

Risto testaa: Caterham
”Miksi Markku Alén saa aina superautot ja mä nämä alle 100-heppaiset purkit? Laitan seuraavaksi tuplalaskun, jos tulee taas pikkuauto ajoon.” Näin purnaa Teknavin testikuski Risto Virtanen ajoittain toimituksen suuntaan. Nyt ei purnannut. Ex-ratakuskin ajossa on totaalista ajohauskuutta jo vuodesta 1957 tarjonnut Caterham Seven.

Älä unohda näitä:
– Testissä: Sony Xperia Z3 & Z3 Compact
– Uusi osio: Kysy Risto Virtaselta
– Ajossa Mercedeksen historian ensimmäinen pistokehybridi
– Top 10 tavaraa taivaasta
– Tv-ohjelman kulisseissa

Ilmaisen Teknavin tablet- ja verkkolehden voi ladata App Storesta tai Googlen Play-kaupasta. Lehden voi myös lukea verkkoselaimella suoraan tästä.