Tänään tv:ssä: Rallilegendat uuden Porsche 911 GT3 RS:n kimpussa: “Walter, ajat edelleen todella hyvin”

Teknavin 15. tv-kauden kolmannessa jaksossa (ma 9.4. klo 22.35 MTV3) koeajetaan Toyotan rohkeasti muotoiltu C–HR, testataan Mercedeksen E-sarjan uusi pistokehybridi ja selvitetään uuden Porsche 911 GT3 RS:n suorituskyky Lapin lumilla.

Valitse kaikki tarvitsemasi autoilun palvelut edulliseen kuukausihintaan.

Klikkaa All In One >>>

Teknavin koeajaja Markku Alén ja kaksinkertainen maailmanmestari Walter Röhrl ovat kokeneet yhdessä monenlaisia seikkailuja rallin maailmassa. Illan jaksossa rallilegendat laitetaan uudenlaiseen tilanteeseen, kun entiset tallikaverit hyppäävät ensimmäistä kertaa samaan autoon.

– Kesti 40 vuotta, että sain hänet samaan autoon, Walter Röhrl nauraa hypätessään ratin taakse.

– Walter, ajat edelleen todella hienosti, ihan kuin silloin nuorena, Alén antaa tunnustusta Porschen testikuskina ralliuransa jälkeen toimineelle Röhrlille.

Kaksikon käsittelyssä on uudella 520-hevosvoimaisella vapaasti hengittävällä moottorilla varustettu Porschen 911 GT3 RS.

– Olen erittäin vaikuttunut moottorista ja ajettavuudesta. Myös äänet ovat todella hienot, Markku Alén analysoi Porschen uutuutta.

Teknavin testikuskin Risto Virtasen käsittelyssä nähdään Mercedeksen E-sarjan hybridiversio, ja koeajossa on rohkealla muotoilulla ja hybriditekniikalla pienten katumaasturien ostajia kalasteleva Toyota C-HR.

Teknavin 15. tuotantokauden kolmas jakso esitetään ma 9.4. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat ke 11.4. klo 14.00 ja ma 16.4. klo 13.30 MTV3.Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.