Mikä Teknavi on?

Teknavi on suomalaiselle miehelle suunniteltu mediakokonaisuus, joka koostuu TV-ohjelmasta, verkkopalvelusta eri päätelaitteille sekä applikaatiosta. Sisältö esittelee viihteellisellä tavalla hyötytietoa autoista ja elektroniikasta. Teknavi tietää tänään sen mitä suomalaisen miehen pitää tietää huomenna. Palvelumme koostuu uutissisällöstä, joka täydentyy laajemmilla testeillä ja vertailuilla. Saamme osan kattavista testeistämme yhteistyökumppaniltamme Auto Zeitungilta ensimmäisenä Suomessa luettaviksi.

Kevään 2016 TV-kausi alkaa MTV3-kanavalla syyskuussa viikolla 10. Ohjelman viikoittainen ensiesitys on keskiviikkoisin klo 22.40 ja ohjelmalla on kaksi toistoa MTV3- ja Sub-kanavilla. Teknavi on yksi Suomen pitkäaikaisimmista kotimaisista lifestyle-ohjelmista. Keväällä 2016 ilmestyy 11- tuotantokausi. Keskimäärin ohjelma on kerännyt edellisellä tuotantokaudella n. 250 000 katsojaa.

Verkkopalvelumme käyttäprofiili muodostuu hyvin toimeentulevista suomalaisista miehistä ja verkkopalvelussamme käydään eniten mobiililaitteilla ja viikottainen erikävijöiden määrä on yli 50 000 lukijaa.

Kysy lisää meiltä, miten voimme auttaa markkinoinnissa sekä myynnissänne.

Mediamyynti

Sami Kalsi
sami.kalsi@teknavi.fi 
0400 900 368

Petri Kinnunen
petri.kinnunen@teknavi.fi
050 574 1269