MTV julkaisi uutisten seuraamiseen uuden mielenkiintoisen vaihtoehdon

MTV on päivittänyt MTV Uutiset -sovellustaan. Suunnittelussa on haluttu korostaa perinteisistä uutissovelluksista poiketen erityisen voimakkaasti visuaalisuutta, kuvarikkautta ja helppokäyttöisyyttä.

Ensimmäinen versio MTV Uutiset -sovelluksesta lanseerattiin joulukuussa 2014. Se oli versio oli Android-älypuhelimille. Helmikuussa julkaistiin versiot myös iPhone- ja Windows Phone -käyttäjille. 

Sovelluksen on ladannut tähän mennessä noin 120 000 käyttäjää, mutta määrä kasvanee, sillä MTV on vasta nyt aloittanut varsinaisen lanseerauksen.

​

Sovelluksen tavoitteena on tarjota monipuolisia uutissisältöjä uudella ja raikkaalla tavalla. Kumppanina palvelun toteutuksessa ja sen jatkokehityksessä toimii Futurice, jonka kehitystiimi istuu MTV:llä.

Sisältökategorioina palvelusta löytyy Uutiset, Sport, Viihde, Lifestyle ja Sää. Uutisartikkeleiden ohella videotallenteet sekä videomuotoiset live-lähetykset ovat tärkeä osa palvelua ja niitä tuotetaan jatkuvasti yhä enemmän. Lisäksi MTV Uutiset -sovelluksesta löytyy Uutissilmä, jonka kautta niin MTV:n toimittajat kuin muutkin palvelun käyttäjät voivat lähettää ottamiaan kuvia ja videoita.

MTV:n mukaan sovellusta kehitetään voimakkaasti käyttäjien palautetta kuunnellen. Sovelluksen ladanneista noin 60 prosenttia käyttää sitä viikoittain ja käyttäjillä on suora mahdollisuus lähettää palvelun kautta kehitysideoita tai muuta palautetta kehitystiimille. 

comments powered by Disqus