LG:n kaareva puhelin pian myyntiin – hinta 800 euroa

LG on vahvistanut kaarevan G Flex -puhelimensa tulon Suomeen. Puhelimen myynti alkaa helmikuun puolivälissä 799 euron suositushintaan.

Korealaisyhtiön mukaan G Flex on maailman ensimmäinen kaareva älypuhelin, jossa on taipuisa näyttö ja itsestään pienet naarmut korjaava takakuori.

Puhelimessa on 6-tuumainen näyttö, ja kaarevan muodon on määrä parantaa isokokoisen laitteen käyttökokemusta. Suuren näytön resoluutio ei kuitenkaan ole täyttä teräväpiirtoa, vaan pienempi 1280x720.

Kaarevuuden ansiosta sormella voi yhden käden asennossa kattaa suuremman osan puhelimen näytöstä. Lisäksi kaarevuus tuo puhelimen mikrofonin lähemmäs suuta ja kaiuttimen lähemmäs korvaa.

LG G2 -puhelimen tapaan G Flexissä ei ole virta- ja äänenvoimakkuusnappeja puhelimen laidoilla, vaan kameran linssin vieressä puhelimen takana.

Sisuskaluissa G Flexillä on muun muassa Snapdragon 800 -piirisarja, 2 gigatavua keskusmuistia, 32 gigatavua tallennustilaa ja 13 megapikselin pääkamera. Käyttöjärjestelmänä on Androidin versio 4.2.